Wizyta Gustawa Husaka w stoczni im. Komuny Paryskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka podczas wizyty w Stoczni imienia Komuny Paryskiej w Gdyni, 1973 r.