Wizyta Gustawa Husaka w stoczni im. Komuny Paryskiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Gustawa Husaka podczas wizyty w Stoczni imienia Komuny Paryskiej w Gdyni, 1973 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Husák, Gustáv -- (1913-1991) -- fotografie; Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdynia -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa