Widok zniszczeń wojennych z wieży Ratusza Gł. [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia zniszczenia wojenne Gdańska, widok z wieży Ratusza Głównego w kierunku płn.-wsch. 1950 r.