Widok zniszczeń wojennych z wieży Ratusza Gł. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia zniszczenia wojenne Gdańska, widok z wieży Ratusza Głównego w kierunku płn.-wsch. 1950 r.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie