Ocena stanu ekologicznego jednolitych części wód rzecznych (JCWP) w 2012 r. z uwzględnieniem wyników z lat 2010 i 2011, przy zastosowaniu procedury przenoszenia wyników ocen stanu wód / Adam Bartnik. - Bartnik, Adam (1967- ).
Mapa.