Ocena stanu ekologicznego jednolitych części wód rzecznych (JCWP) w 2012 r. z uwzględnieniem wyników z lat 2010 i 2011, przy zastosowaniu procedury przenoszenia wyników ocen stanu wód - Bartnik, Adam (1967- ). (2017)
Mapa.
Tytuł nagłówkowy.