Ex libris Prał. A. Około-Kułaka - Hasevič, Nìl (1905-1952).; Około-Kułak, Antoni (1883-1940). ([S.l., 1930)
Krajobraz, wśród drzew przydrożna kapliczka, u góry napis: ex libris, pod wyobrażeniem, u dołu napis: Prał. A Około-Kułaka.
Daty wg działalności aut. Na odwrociu pieczątka z nazwiskiem aut. i techniką graf.