Cmentarze powojenne : ocalić od zapomnienia = Saving war cemeteries from oblivion - Rajchel, Bernadeta (2018)
Zakres i treść: cmentarz, wojna, georadar (GPR).
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronie 118.
Streszczenie angielskie i polskie.