Kwiaty - Jagaciak-Baryłko, Eleonora (1925-2016). ([Sopot], 1972)
Przedstawia bukiet kwiatów w wazonie na tle widoku miasta za oknem.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.