Kniha Nožickové Hany - Macková, Anna (1887-1969).; Nožičková, Hana. ([S.l., 1920)
W obramowaniu kwiaty: chabry i rumianki, u dołu na wstędze napis: Kniha Nožickové Hany.
Na odwrocie nazwisko aut. i technika graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w