[Afisz. Incipit] Związek Samopomocy Chłopskiej w Orunii urządza ... konkurs ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie dla amatorów-artystów w marcu 1947 r.
Keywords: Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.