Wrocław bliżej / Grzegorz Strauchold. - Strauchold, Grzegorz (1958- ).
Recenzja książki : Wrocław : przewodnik historyczny / Teresa Kulak. Wrocław, 1997 oraz Wrocław : dziedzictwo wieków / Michał Kaczmarek, Mateusz Goliński, Teresa Kulak, Włodzimierz Suleja. Wrocław, 1997.