[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Ogłaszam, że na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o powłaniu ekspozytur urzędów wojewódzkich na Ziemiach Odzyskanych.