[Afisz. Incipit] Polski Związek B. Więźniów Polit. i Obozów Koncentr. ... urządzają ... na otwarcie karnawału bal maskowy ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o balu 03.01.1948 r. w Liceum Pedagogicznym.