[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Obywatele zweryfikowani, ktorzy posiadaja "Zaswiadczenia tymczasowe" ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz z lipca 1946 r. informujący o obowiązku odbioru dowodów stwierdzenia polskiej przynależności.