Ex - Libris Antoniego Ojrzyńskiego J. T. - Tom, Józef (1883-1962) (1933)
Przedstawia, w okręgu z ozdobnym obramowaniem, górala ze skrzypcami w ręku na tle gór. Napisy w ramkach u góry: Ex - Libris i u dołu: Antoniego Ojrzyńskiego. Sygn. aut. pod kompoz.