Pohval'na gramota Hagrodžyêt'sâ ciêû gramotoû. ([S.l. : s.n., 1945)
Dyplom gratulacyjny z ok. 1945 r. z wizerunkami Lenina i Stalina.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Dyplomy -- Ukraina -- 1945-1990.; Ukraina -- 1944-1991 -- druki ulotne