[Afisz. Incipit:] Wojewódzka Agencja Imprez Artyst. w Gdańsku prezentuje ... Kabaret "Dudek" ... w programie: W nowy Świat / Wojewódzka Agencja Imprez Artyst. w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występie kabaretowym 5.09.1966 r. w Teatrze Letnim w Sopocie. Wykonawcy: Irena Kwiatkowska, Anna Prucnal, Edward Dziewoński, Wiesław Gołas, Jan Kobuszewski, Wojciech Młynarski. Przy fortepianach: Juliusz Borzym i Tadeusz Suchocki.