[Afisz. Incipit] Klub Sportowy C.W.M.O. w Słupsku urządza ... Pierwsze Zawody Bokserskie o mistrzostwo C.W.M.O ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu 16.02.1947 r. w sali Teatru Miejskiego.