[Afisz. Incipit] Uniwersytet Niedzielny T.U.R. w Oliwie program ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o cyklu wykładów Towarzystwa Uniwersytetu Robotniczego w Gdańsku Oliwie we wrześniu 1946 roku.