August Strindberg - Śmiertelny taniec / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 15.07.1967 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Piotr Paradowski, scenografia Jadwiga Pożakowska.