Westerplatczycy przed urną majora Sucharskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia obrońców Westerplatte przed urną z prochami majora Henryka Sucharskiego, 1979 rok.