[Afisz. Incipit] Dnia 10.07.1981 r. o godzinie 15.00 [...] odbędzie się spotkanie [...] Lecha Wałęsy z mieszkańcami Gdańska / NSZZ "Solidraność" Gdańskiej Stoczni Remontowej. ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o spotkaniu z Lechem Wałęsą.