Ex Libris Edmund Wziątek / B. Marszal. - Marschall, Bogusław (1921-1995) ([wydawca nieznany], 1964)
Dwoje ludzi na płynącej żaglówce, napis: Ex Libris Edmund Wziątek, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.