Jan Paweł II 16.X.1978 Gaude Mater Polonia. ([wydawca nieznany], 1978)
Medal na pamiątkę wyboru Jana Pawła II na Papieża. Awers: Półpostać Papieża w lewo, trzymającego krzyż, u góry półkolisty napis: Jan Paweł II 16.X.1978. Rewers: Herb papieski, powyżej półkolisty napis: Gaude Mater Polonia.