[Afisz. Incipit] Bawimy się w Conradinum dnia 14-tego czerwca 1947 na wielkiej zabawie tanecznej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w gdańskiej szkole Conradinum.
Keywords: Szkoły Okrętowe i Ogólnokształcące Conradinum (Gdańsk) -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.