Port gdański - Katzer, Stanisław ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia widok basenu portowego w Gdańsku.
Miejsce i rok wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem tytuł i sygnatura autora.