[Afisz. Incipit] Rolnicy i ogrodnicy! W dniu 29-go października 1950 r. weszła w życie ustawa o reformie walutowej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujacy o cenach warzyw i owoców, 1950 rok.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ceny -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.