Miłość zstępuje z góry... / Tadeusz Kotlewski. - Kotlewski, Tadeusz (1959- ).
Wezwanie do miłości. Stół grzeszników - Boże miłosierdzie. Stół uczniów - słowo Boże. Stół przyjaciół - Eucharystia. Stół posłanych - błogosławienie. Wzrastanie w miłości.