[Kawiarnia w ośrodku wypoczynkowym] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę kamienno-drewnianej kawiarni w ośrodku wypoczynkowym Zakładów Porcelany Stołowej "Lubiana", 1979 r.