[Kawiarnia w ośrodku wypoczynkowym] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia budowę kamienno-drewnianej kawiarni w ośrodku wypoczynkowym Zakładów Porcelany Stołowej "Lubiana", 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Zakłady Porcelany Stołowej "Lubiana" w Lubianie wzbogacają się o ośrodek wypoczynku sobotnio-niedzielnego. W ośrodku znajdują się korty tenisowe, pole namiotowe, pomyślano również o miłośnikach sportów wodnych, dla nich buduje się baseny i przystań kajakową.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-1990.; Kaszuby (Polska ; region) -- fotografie