[Afisz teatralny. Incipit:] Koncert muzyki popularnej i jazzowej duet fortepianowy Halina Czerny-Stefańska Ludwik Stefański ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 8.08.1946 r. Teatr Miejski we Wrzeszczu.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.