[Ekslibris] Michała Kuny - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Kuna, Michał (1923-1994). ([S. l., 1967)
Przedstawia obejmujące się dwie sylwetki ludzkie, napis: Michała Kuny. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. na podstawie sygn. aut., data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 07.07.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.