Meldunek z "Żarnowca" : prace przy rurociągu prowadzą Józef Mikrut i Ryszard Grotowski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdańsk, 1980)
Przedstawia dwóch ludzi na budowie rurociągu w elektrowni Żarnowiec, 1980 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Elektrownie; Żarnowiec (woj. pomorskie, pow. pucki, gm. Krokowa)