[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie ... / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 10.11.1949 r. z zarządzeniem w sprawie obowiązkowych szczepień ochronnych przeciw wściekliźnie oraz adresami placówek, w których można zaszczepić psy.