[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie ... - Lazarowicz, Leonard (1909-1973). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 10.11.1949 r. z zarządzeniem w sprawie obowiązkowych szczepień ochronnych przeciw wściekliźnie oraz adresami placówek, w których można zaszczepić psy.
Keywords: Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.