Pierwsze trudne kroki / Jerzy Ostrogórski. - Ostrogórski, Jerzy (1944-2020) ([nakładem własnym autora], 1973)
Przedstawia kilka sylwetek ludzi i psa wśród geometrycznej przestrzeni przypominającej maszynę.