Masowe odkwaszanie Projekt ulotki Ewa Potrzebnicka, Maria Woźniak. - Potrzebnicka, Ewa; Woźniak, Maria (Biblioteka Narodowa, 2005)
Pokaz slajdów w Programie PowerPoint z procesu odkwaszania zbiorów w Zakładzie Konserwacji Zbiorów Bibliotecznych Biblioteki Narodowej.