Masowe odkwaszanie - Potrzebnicka, Ewa.; Woźniak, Maria (Warszawa : Biblioteka Narodowa, 2005)
Pokaz slajdów w Programie PowerPoint z procesu odkwaszania zbiorów w Zakładzie Konserwacji Zbiorów Bibliotecznych Biblioteki Narodowej.
Tyt. z nazwy pliku.
Wymagania systemowe : Microsoft Power Point.
Keywords: Papier -- konserwacja i restauracja