Tralabomba Cyrk Rodziny Afanasjew w widowisku "Białe zwierzęta" : Poezja Film Pantomima Balet / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1960)
Plakat stylizowany na starą rycinę, która przedstawia scenę z wykorzystaniem latarni magicznej. Plakat informujący o przedstawieniu w Klubie Studentów "Żak" w Gdańsku.