GCF Exlibris : MDCXI-MMXI Anniversary Johannes Hevelius / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2011)
Przedstawia teleskop wycelowany na Księżyc, obok napis: GCF Exlibris MDCXI-MMXI Anniversary Johannes Hevelius. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.