[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [pawilony targowe w Sopocie] / fot. M. Dobrzykowski. - Dobrzykowski, Marian (1919-1990) (M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia sopockie pawilony targowe Międzynarodowych Targów Gdańskich, na pierwszym planie rzeźba Mariana Wnuka.