Henryk Ibsen - Wróg ludu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.06.1978 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk, opracowanie muzyczne Andrzej Głowiński.