Henryk Ibsen - Wróg ludu - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.06.1978 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk, opracowanie muzyczne Andrzej Głowiński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.