Überreicht vom Senat der Freien Stadt Danzig. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Pamiątkowy druk gdańskiego Senatu z reprodukcją grafiki Brauna i Hogenberga widok Gdańska ok. 1575 r.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Wolne Miasto Gdańsk. -- Senat -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.