Poranek melodii operetkowych / Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych "Estrada". ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o spotkaniu 27.11.1955 oraz towarzyszącej mu projekcji fimu Elżbieta Joanna Lyzistrata.