Obowiązki przedsiębiorców telekomunikacyjnych na rzecz obronności i bezpieczeństwa państwa / Łukasz Dawid Dąbrowski. - Dąbrowski, Łukasz Dawid
Sytuacje szczególnych zagrożeń, bieżące czynności operacyjne, obowiązek przechowywania i udostępniania danych (retencja danych), pozostałe obowiązki.