Cóż po Żeromskim...? - Degler, Janusz (1938- ).; Kalemba-Kasprzak, Elżbieta (2002)
Recenzja książki: Prometeusz z przepiórką : dramaty Stefana Żeromskiego : od Czarowica do Przełęckiego / Elżbieta Kalemba-Kasprzak. Poznań, 2002.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.