Medal. Legiony Polskie 1914-1915-1916. - Wysocki, Jan (1873-1960) ([Wydawca nieznany], 1916)
Medal. Awers: Piechota w ataku na bagnety, u dołu w odcinku: Legiony Polskie 1914-1915-1916. Rewers: Przy kowadle dwie nagie postacie; starzec z młotkiem i młodzieniec w hełmie korynckim z koroną w dłoni, w tle oracz w polu.