Program reakcyjnego podziemia. ([wydawca nieznany], 1980)
Plakat polityczny nieznanego autorstwa z okresu strajków "Solidarności" przed wprowadzeniem stanu wojennego. Hasła wypisane na rozrzuconych czarnych i biało-czerwonych kartach.